AKTUELNO

Sudeći po postovima na forumima i YouTube snimcima, čini se da je problem stvaran, iako još nije utvrđeno koliko je situacija ozbiljna.

Potpuno novi iPhone XS i XS Max telefoni su u prodaji samo nedelju dana, a već se pojavio prilično ozbiljan problem za Apple.

Ako je verovati žalbama korisnika na internetu, pojedini modeli ne počinju da se pune ako je displej isključen kada se stave na punjač.

Sudeći po brojnim postovima na forumima i YouTube video snimcima, čini se da je problem stvaran, iako još nije utvrđeno koliko je situacija ozbiljna i koliko iPhone uređaja je pogođeno.

Pojedini korisnici tvrde da je neaktivnost telefona razlog za to što kabl za punjenje nije prepoznat, a ne isključen ekran. S obizrom na to da se punjenje ne obavlja pod određenim uslovima, vrlo lako bi u pitnaju mogao da bude softverski problem koji bi Apple mogao da reši apdejtom, a ne opozivom miliona uređaja koji su samo predstavljeni.

Jedna mogućnost mogla bi da bude da je bag povezan sa ograničenjima koje je Apple postavio oko USB pristupa sa iOS-om 12 kako bi bilo teže izvući podatke sa uređaja kada je displej zaključan.

#Ajfon

#Punjač

#Youtube

'