AKTUELNO

Ne postoji čovek koji nije tokom života stekao neke navike, poželjne i nepoželjne, svesne i nesvesne. Navike koje nam život čine sigurnijim, srećnijim i lakšim, svakako ne treba menjati.

Jutarnja kafa kao mali ritual koji pruža osećaj spremnosti za sve što novi dan nosi sa sobom, zagrljaj sa prijateljima svaki put kada se vidimo, mala crna haljina ili dobro skrojeno crno odelo koji iznova i iznova pronalaze mesto u našem ormanu.

Dosta nas, takođe, ima naviku da čuva svoje sms poruke...Jedne čuvamo da bi im se uvek iznova i iznova vraćali, a druge da se nekim ljudima nikada više ne vratimo.

Život u 21. veku podrazumeva ubrzani tempo, informacije dobijamo brzinom svetlosti, trudimo se da uradimo što više za što manje vremena, a opet da odvojimo koliko god možemo privatni život od poslovnog.

Zahvaljujući Globaltelu, neke stvari ne moramo da menjamo, već samo da unapredimo. Sa njihovom najnovijom ponudom Xiaomi telefona sa Android platformom nema dodatnog pritiska niti bildovanja ruke zbog stalnog nošenja dva telefona.

Dodatni pritisak zamenjujemo dadatnim internetom, bez napuštanja starih navika i menjanja starog provajdera. Uz pomoć novog modernog Xiaomi telefona iz Globaltelove ponude u narednih godinu dana mozete osetiti dobrobiti interneta bez ugovorne obaveze.

Xiaomi Dual SIM telefoni najnovije generacije podržavaju naše dobre navike i navode da stvaramo nove i bolje.

www.instagram.com/globaltel_srbija/

www.facebook.com/globaltel.rs/

#Globaltel

#Internet

'