AKTUELNO

Prevarena majka koja je samo želela kolica za svoju bebu nije ni sanjala da se sa druge strane nalazi lopov ''sa teškom životnom pričom''.

U Srbiji je sve više prevarenih kupaca koji robu pazare putem interneta. Naime, uglavnom su u pitanju sajtovi za prodaju polovne robe čija je pojava sve masovnija kod nas. Sajtovi za onlajn kupovinu uglavnom se ograđuju od bilo kakve odgovornosti u slučaju prevara.

Našoj redakciji javila se prevarena majka koja je putem jednog poznatog sajta za onlajn kupovinu želela da pazari dečija kolica. Međutim, nije ni sanjala da se sa druge strane nalazi lopov ''sa teškom životnom pričom''!

Foto: Pink.rs

Izvesni D. V. iz Ćićevca, kako se predstavlja svojim ''žrtvama'', uveravao je prevarenu ženu kako će dobiti kolica čim mu uplati novac i kako će sasvim sigurno biti zadovoljna, a kada mu je ona uplatila polovinu para, on je prestao da joj se javlja. Ali to nije sve... Kako bi uverio prevarenu majku kako mu je novac hitno potreban ispričao joj je priču o svojoj bolesnoj majci i o tome kako mu su mu pare hitno potrebne za njeno lečenje. Naravno, lopov je dao pogrešne informacije o sebi, a kako smo saznali, on je novac od prevarene žene podigao u Novom Sadu, gde verovatno i živi.

Foto: Pink.rs

Na našem portalu možete videti i kako izgleda prepiska sa prevarantom koji vreba putem interneta, a kako smo uspeli da saznamo ovo nije prvi put da ova osoba vara kupce na isti način.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Beba

#Internet

#Majka

#Prevara

#Prodaja

#kolica

#kupovina

'