AKTUELNO

Nema više maltretiranja!

Viber, jedna od vodećih svetskih aplikacija za komunikaciju, uvodi novinu koja će korisnicima omogućiti da promene svoj broj mobilnog telefona, kao i uređaj na kom su prvobitno preuzeli aplikaciju, a bez gubitka podataka.

Foto: Pixabay.com

Nova funkcija će olakšati korisnicima da sačuvaju svoju prepisku i podatke na aplikaciji, a da mogu da zamene broj, odnosno SIM karticu na istom uređaju. Viber će prepoznati novu SIM karticu ubačenu u uređaj, i automatski pokrenuti meni za promenu telefonskog broja. U nekoliko jednostavnih koraka, korisnik će moći da prebaci sve svoje podatke sa Vibera na novi broj.

Pročitajte još: STRUČNJACI OTKRIVAJU: Evo kako će izgledati internet za 15 godina!

Korisnici koji žele da promene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promenu broja telefona na njihovom starom uređaju - pre nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju.

Kada korisnik konačno promeni broj, Viber će o tome automatski izvestiti sve njegove kontakte - što će im omogućiti da sačuvaju novi broj u svojim imenicima.

#Nova opcija

#Viber

'