AKTUELNO

Izbegnite "seen".

Sigurno se i vama makar jednom dogodilo da vam je stigla poruka na Fejsbuku, "ubijala" vas je znatiželja da vidite šta piše, ali niste želeli odmah da odgovorite niti da pošiljalac vidi da ste poruku pročitali.

Ne brinite, jer postoji savršeno rešenje za ovaj problem.

Dok neke druge aplikacije za dopisivanje, poput WhatsApp-a i Vibera, imaju mogućnost jednostavnog isključivanja opcije "seen", kod Fejsbuk Mesindžera to nije moguće, ali zato postoje neki sitni trikovi koji donose potpuno isti efekat.

Foto: Pixabay.com

Pročitajte još: ŠARENO IZNENAĐENJE NA FEJSBUKU: Pojavila se nova REAKCIJA, evo kako da je UKLJUČITE (FOTO)

Uključite "airplane mode", zatim uđite u aplikaciju Fejbuk Mesindžer, pročitajte poruku i zatim ugasite aplikaciju. Ne smete samo izaći iz aplikacije jer će pošiljaocu stići obaveštenje da ste pročitali poruku čim isključite "airplane mode", već je morate ugasiti koristeći opciju za čišćenje memorije.

Takođe, postoji i nekoliko ekstenzija za Gugl Hrom koje blokiraju opciju "seen" i omogućavaju vam da mirno čitate poruke bez zanja osoba koje su vam ih poslale. Jedna od najčešće korišćenih je "Unseen" i sve što je potrebno nakon skidanja dodatka sa interneta je aktivacija i ugradnja u vaš pretraživač.

#Fejsbuk

#Nova opcija

#Poruka

'