AKTUELNO

Remek delo roka!

Pevanje za volanom jedna je od univerzalnih stvari koje su zajedničke svim ljudskim bićima. Ko ne uživa u tome da pusti glas tokom zamorne vožnje?

Ispitivanje javnog mnjenja na 2.000 britanskih vozača o tome koje im pesme najradije pevaju za volanom pokazalo je da je neupitno broj jedam "Bohemian Rhapsody" grupe Queen. Nikakvo iznenađenje s obzirom na to da je reč o pesmi koja podiže raspoloženje i svi je znaju. Uz to, dovoljno je duga za dosadnu deonicu puta.

Druga je "Dancing Queen" grupe ABBA, pa "Livin' on the Prayer" Bona Jovi-ja, "I’m Gonna Be (500 miles)" Proclaimersa i na petom mestu "Eye of the Tiger" Survivor-a, pesma koja je obeležila treći film u serijalu o Rokiju.

Britanci jako uživaju da pevaju "Walking on Sunshine" Katrine and the Waves, Wham-ovu "Wake Me Up Before You Go Go", "Happy" Farela Vilijamsa, "Girls Just Wanna Have Fun" Sindu Lauper i "I Gotta Feeling" grupe Black Eyed Peas. U istraživanju je otkriveno da sve pesme u prvih deset imaju pet zajedničkih stvari koje verojatno i jesu razlog zašto ih toliko vole: jasnu strukturu, ritam, harmoniju, stihove i refren.

#Automobil

#Pesma

'