AKTUELNO

Instagram je juče u jednom trenutku "otišao" u horizontalu, a što se brojnim korisnicima ove mreže nije dopalo, pa su ovaj potez kompanije kritikovali na drugoj društvenoj mreži - Twitter-u.

Kompanija je priznala da je nagla promena na Instagramu bila greška, piše Techcrunch. Izvinjenje i priznanje krivice su došli dovoljno brzo, ali je slučajno ažuriranje Instagram-a već bilo zabeleženo kao jedan od poslednjih trenutaka koji se pamte u 2018. godini.

Nije bilo potrebno da se informišete o tome na pretraživačima, dovoljno je bilo da pročitate "ljute" Tweet-ove.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Zašto bi pokušali da saznamo nešto o tome kako se to dogodilo, kada je dovoljno da pogledamo samo kako se priča odigrava u ljutitim, dovitljivim tweet-ovima, koji se utrkuju koji će biti relevantniji. Ako ste to propustili, pogledajte ovde.

#Društvene mreže

#Instagram

#Tviter

'