AKTUELNO

Reč je donjem vešu koji naglašava najizazovnije delove ženskog dela - intimnu regiju i bradavice. Ovaj trend je nesumnjivo bizaran i nadamo se da neće zaživeti.

Većina dama ni ne primete da su im helanke, recimo, toliko uske da ističu vaginalne usne. Međutim, ima i onih koje to poput Kajli Džener vole da istaknu.

Gaćice sa umetkom koje ističu taj deo intimne regije prodaju se u Aziji i mogu se naći u različitim nijansama kako bi se uklopile uz boju kože. Prvobitno su bile namenjene osobama kojima je to fetiš, a onda su devojke počele da ih nose svakodnevno.

Grudi su deo ženskog tela koji svakako privlači najveću pažnju muškaraca. U želju da istaknu svoje obline, ali i da zagolocaiju maštu dame su najčešće birale grudnjake od čipke i drugih providnih materijala kako bi im bradavice došle do izražaja.Kreatori donjeg veša otišli su korak dalje i redizajnirali modele brushaltera iz 1970. godine, namenjene damama koje vole da im bradavice štrče. Naime, bradivice su praktično našivene na brushalter.

Foto: Printscreen

S.M.

#Brushlater

#gaćice

#žene

'