separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Napravite sami NAPITAK koji povećava šanse da ZATRUDNITE


Treba ga piti konstantno, svaki dan tokom mesec dana nakon čega se pravi pauza od mesec dana. Proces se nastavlja sve dok ne nastupi trudnoća.


U narodu je rašireno mišljenje da macina trava ili očajnica pomaže kod začeća u slučaju neplodnosti žena. Delotvorna je i protiv prehlade, astme i bronhitisa, blagotvorno utiče kod nesanice, ali i kao obloga za brže zarastanje rana.  

Čaj

Pomešati 200 grama macine trave, po 100 grama hajdučice i virka i po 50 grama bokvice i zdravca. Preliti litrom ključale vode pet supenih kašika ove biljne mešavine. Promešati, poklopiti posudu i ostaviti da odstoji sat vremena.

Čaj procediti i piti tokom celog dana u malim gutljajima. Tokom menstrualnih dana praviti pauzu od konzumacije čaja. Ukoliko se čaj pije zbog neplodnosti, treba ga piti konstantno, svaki dan tokom mesec dana nakon čega se pravi pauza od mesec dana pa se zatim ponovo pije još mesec dana, i tako sve vreme dok ne nastupi trudnoća. 

Nakon toga se konzumacija čaja prekida. Čaj od očajnice može pomoći i u slučaju menstrualnih bolova i neredovnog menstrualnog ciklusa.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti