separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Želite 'pločice' na stomaku? Evo koliko trbušnjaka je potrebno za to


Trbušni mišići nisu samo estetski lepi kada su izvajani i jaki već oni doprinose i opštem zdravlju, a evo koliko ih je potrebno da se pojave na vama


Oni ukazuju na dobro držanje i koštano-mišićni sistem i zbog toga je dobro znati koliko trbušnjaka dnevno trebate da uradite da bi vežbanje dalo rezultate.

Trbušnjaci su najpopularnija vežba za stomačne mišiće, a specifičnost izvođenja je u tome što koliko god radili ovu vežbu ona nikada ne postaje laka. Upravo zato ne smemo da preteramo i da se bacimo na beskrajno vežbanje trbušnjaka kako bi rezultati bili vidljivi.

Odgovor na pitanje koliko je onda dovoljno je 30! Tome dodajte i podizanje nogu i plank i druge vežbe za jačanje abdomena. Pazite i na hranu jer ukoliko se ne hranite zdravo nijedna vežba neće imati dugoročni učinak.

Važno je da tokom ove vežbe vrat i glava moraju da imaju dobru potporu. Stavite prste na potiljak i tako poduprite glavu i zaštitite vrat od istezanja. Obratite pažnju da prilikom držanja nikako ne gurate glavu. Trbušnjake trebate da radite savijenih kolena i bez podizanja stopala sa poda. Stopala vam može pridržavati druga osoba ili ih stavite ispod kauča.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti