separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Jedan DETALJ na vašem dlanu otkriva da li ćete biti BOGATE


Čitanje iz dlana, poznato i kao hiromantija, veština je koja korene vuče iz davne prošlosti, a već smo pisali o tome kako možete pročitati ljubavnu situaciju, ali nećemo se samo na tome zaustaviti.


Na dlanu se krije i informacija da li imamo potencijala da budemo jednog dana i bogate, ili osvojimo na lutriji, pa ne čekajte, već odmah saznajte.   

Više manjih linija novca  

Takozvana linija novca nalazi se između srednjeg prsta i malog . Ako se tu nalazi više od jedne linije, onda postoji velika šansa da ćeš dobiti na lutriji. Ljudi koji imaju te linije dobro raspolažu novcem.   

Linija glave usmerena je na gore 

Linija glave jedna je od najvažnijih linija kod čitanja sa dlana. To je srednja linija koja počinje između palca i kažiprsta te se prolazi sredinom dlana. Ako ta linija na kraju pokazuje prema gore, to znači da - kad je reč o novcu - imate sreće. Ukratko: bićete bogata.   

Vidljivost linije intuicije  

Linija intuicije prolazi od malog prsta prema (zakrivljeno) prema dole. Nije vidljiva kod svakog čoveka, a njena prisutnost obećava bogatstvo ti puno šansi za dobiti, odnosno kako da zaradite novac.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti