separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Nekima je gadno, ali se SE*S TOKOM ONIH DANA PREPORUČUJE


O ovoj temi se dosta piše i polemiše, ali ono što je najzanimljivije je da uvek izaziva podeljene komentare.


Međutim, bilo da ste za ili protiv, mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo da imate seks tokom "onih dana".  

Seks tokom menstuacije je dobar, štaviše poželjan, rezultati su najnovijih stručnih istraživanja. Mnoge žene se možda ne bi složile s ovim tvrdnjama, ali studije pokazuju da seks tokom mesečnice ublažava grčeve kod žena i pričinjava mnogo veće zadovoljstvo, a orgazam je jači nego inače. 

Međutim, čak i dame koje nemaju nikakav problem s tim da vode ljubav tokom menstruacije, svoje potrebe ne mogu da zadovolje tokom tih dana, jer nisu sigurne na koji način bi njihov partner reagovao na ideju. Tačno je da je u pitanju vrlo škakljiva tema o kojoj nije baš najprijatnije razgovarati, ali ukoliko muškarcu pristupite na pravi način i temu predstavite nežno, velike su šanse da naiđete na potvrdan odgovor.  

Ankete koje su rađene na pojedinim portalima pokazale su da petina muškaraca nema problema sa seksom tokom menstruacije, dok polovina priznaje da nije oduševljeno idejom, ali da bi ipak pristali.  

Ankete koje su rađene na pojedinim portalima pokazale su da petina muškaraca nema problema sa seksom tokom menstruacije, dok polovina priznaje da nije oduševljeno idejom, ali da bi ipak pristali.  

Ono što je zanimljivo to je da žene tokom prvih mentsrualnih dana imaju veći libido, što je posledica niza faktora. Jedan od njih je i jači protok krvi kroz vaginu. Telo ne prepoznaje razliku između menstrualne krvi i prirodnih lubrikanata, pa se zbog toga žene često tokom tih dana osećaju uzbuđeno.  

Takođe, materica se tokom menstruacije isteže i lagano otvara, pa je penetracija za vreme seksa sa partnerom mnogo intenzivnija, a orgazmi jači, piše telegraf.rs.  

Stoga, sledeći put kada zaista poželite da vodite ljubav, ne dozvolite da vas menstruacija spreči. Sve što treba da uradite je da ugasite svetla i prepustite se čarima seksa. Izbegavajte pozu kada ste vi gore, o neredu i ne razmišljajte, jer ćete imati posle vremena da ga sredite, a nakon seksa prepustite se zajedničkom tuširanju sa vašim voljenim.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti