separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

DA BI ODGAJILA I ODŠKOLOVALA ČETIRI ĆERKE VOZI TAKSI! Još jedna hrabra učesnica u emisiji TRENUTAK IZ SNA, ovog četvrtka od 22 sata na TV Pink


Deseta emisija serijala “Trenutak iz sna” sa Željkom Stojković


TV serijal “Trenutak iz sna” učinio je do sada devet žena zdravijim, lepšim i privlačnijim, a u desetoj epizodi, u četvrtak od 22 sata na TV Pink, pokušaće da ostvari snove Željki Stojković, samohranoj majci četiri prelepe ćerke, koja za volanom taksi službe neumorno zarađuje novac za svoju porodicu.

Autor: Printscreen Youtube

Najveći udarac za ovu hrabru majku bio je kada joj se dete našlo u smrtnoj opasnosti.

- Prosto, nismo znali da li će da ozdravi, ili će umreti – kroz suze priča Željka. – Morali su da urade biopsiju, kako bi videli koliko je jetra oštećena, a u toku tog zahvata, ukoliko je oštećenje veliko, dete može da umre.

Autor: Printscreen Youtube

I baš kada joj je podrška bila najpotrebnija, njen brak se poljuljao i nedugo zatim, suprug ju je napustio. Razvod su ćerke teško podnele, pa i dalje, kada govore o ocu, ne mogu da sakriju suze u očima.

- Falio mi je tata za Novu godinu, za rođendan, za slavu, Uskrs... – priznaje najmlađa Stojkovićeva.

Autor: Printscreen Youtube

Autor: Printscreen Youtube

Ipak, Željka se ne predaje. Ona svakodnevno krstari ulicama u svom taksi vozilu, pokušavajući da deci obezbedi sigurnost. I ćerke priznaju da ona uvek želi da im podari sve što im je potrebno:

- I uspeva da izgura sve to!

Autor: Printscreen Youtube

Težak život i četiri trudnoće ostavile su traga na Željkin izgled. Ekipa serijala “Trenutak iz sna” pokušaće da uspešno ostvari desetu misiju i podari ovoj hrabroj ženi više samopouzdanja kako bi visoko podignute glave nastavila da korača uz svoje četiri lepotice.

Autor: Printscreen Youtube

Ne propustite desetu epizodu TV serijala “Trenutak iz sna“ samo na TV Pink od 22 sata.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti