separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

ZAVISNA OD SUNČANJA: Sara se izlaže suncu iako je dobila RAK KOŽE


Žena, koja kaže da je zavisna od sunčanja i dalje se izlaže suncu, uprkos činjenici da je dobila rak kože na licu.


Nakon što joj je dijagnostikovan kancer, pedesetjednogodišnja Sara Bojton se podvrgla hirurškoj operaciju u kojoj joj je tim lekara uklonio rak ispod oka. Danas ima ožiljak veličine pet centimetara, ali ne planira da odustane od sunčanja.  

Sara priznaje da i dalje voli da se sunča bez zaštite, jer kako kaže, ceo život je koristila solarijum i nije štitila svoju kožu od sunca.  

Me and one of my best mates 😁❤️

A post shared by Sarah Boyton (@sarahjackscafe) on

- Volim da ležim na suncu, osećaj toplote na koži, znam da bi trebalo da ne izlazim napolje i da se izlažem zdracima, ali ne mogu pomoći sebe - istakla je Sara, koja je vlasnica kafića, a potom dodala:  

- Zavisna sam o preplanulog tela i ne mogu da prestanem da se sunčam sve dok ne dobijem prirodni sjaj. Dok sam odrastala nikada nisam koristila kreme za sunčanje, čak sam imala solarijum u kući pa sam mogla da se osunčam kad god to poželim. Sada stavljam kremu za sunčanje, ali sa najvećim zaštitnim faktorom 10, a već na kraju putovanja je zamenim uljem - 

Ona kaže da uprkos tome što radi, upozorava druge o opasnosti sunca i ističe da je dosta njenih prijatelja odustalo da idu u solarijum nakon što su videli ožiljak od operacije na njenom licu.  

Sari je dijagnostikovan rak kože u oktobru 2016. godine, a ona je nastavila da ide na letovanje svake naredne godine.  

Countdown 4weeks until I’m on the beach 🏖

A post shared by Sarah Boyton (@sarahjackscafe) on

- Za uklanjanje raka sa mog lica bile su potrebne dve operacije, jer posle prve doktori nisu uspeli da odstrane ceo kancer. Operacija je bila odlična, kao neka vrsta fejs liftinga - objašnjava.

My new hat! X

A post shared by Sarah Boyton (@sarahjackscafe) on

Sara objašnjava da ne shvata život za ozbiljno nakon što je pre pet godina njen sin Džek poginuo u saobraćajnoj nesreći.

- Upozoravam druge na opasnosti, ali ne primenjujem svoj lični savet i dalje idem na sunce. Znam da ljudi pomišljaju da sam glupa jer se izlažem zracima, ali to je zavisnost i ja volim kada moja koža potamni - zaključuje.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti