separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Od ovakvih žena muškarci beže GLAVOM BEZ OBZIRA


Nekada je ponašanje ključno i ume da otera muškarca. Ove osobine njima se uopšte ne dopadaju i lako će pobeći glavom bez obzira.


Previše pazite na tuđu sreću  

Ovo na prvu zvuči divno, ali upravo takvo ponašanje često dovodi do kontraefekta. Umesto da malo mislite na sebe, mislite isključivo na svog dečka, a kad ne pokaže dozu zahvalnosti padate u depresiju.  

Dajete više nego što uzimate  

To dolazi prirodno i zapravo verujete da ne očekujete ništa zauzvrat, ali dugoročno ipak očekujete. Problem je u previsokim standardima za muškarca kome dajete previše, jer on verovatno nikad neće moći da uzvrati istom merom.  

Ne dajete mu vremena da se potrudi  

Uvek se javljate prvi, šaljete puno više poruka od njega, organizujete romantične sastanke i one jednostavno nema prostora da se istakne.  

Stalno očekujete njegovu pažnju  

On je vama stalno na pameti, pa mislite da je normalno i obrnuto. Ljudi su različiti kad su u pitanju osećanja, misli prema ljudima koje vole, a ako ga neprestano maltretirate i tražite potvrdu da mu je stalo, mogao bi osećati kao da je u kavezu.  

Nemate granicu  

Dopuštate ljudima da rade sa vama šta žele jer mislite da je to dokaz ljubavi, pa zato ne znate da kažete kad vam nešto ne odgovara.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti