separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Ispod bele majice treba nositi CRVENI brushalter - razlog će vas iznenaditi


Najčešći izbor žena širom sveta u kombinaciji s belim majicama je beli ili grudnjak u boji kože, ali stručnjaci kažu da je to greška.


Belu majicu ili košulju možete da kombinujete s bilo kojom bojom suknje ili pantalona, ali to nije islučaj kada je reč o grudnjacima.  

Najčešći izbor žena širom sveta u kombinaciji s belim majicama je beli ili grudnjak u boji kože. Ali, naučnici tvrde - to je greška. Oni navode da će se ti grudnjaci isticati ispod belih majica ili košulja što može itekako da naruši celokupni utisak i autfit. 

Autor: Pixabay.com

Kako biste to izbegli, obucite crveni grudnjak, piše TOI. Grudnjak te boje se, ma koliko nam to zvučalo neverovatno, neće isticati.  

Koža ima crvene podboje i zbog toga se crvena boja grudnjaka "stopi" i ne ističe ispod bele majice, objašnjavaju. Ako imate čist ton kože, trebalo bi da obučete grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajte između grimiznih i tamnocrvenih nijansi. 

Žene s maslinastim tonovima kože trebalo bi da biraju grudnjake boje borovnice, zaključuju stručnjaci. Na vama je samo da isprobate i proverite da li su u pravu.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti