separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Šokantan zahtev buduće mlade: 'Ako želiš da dođeš na moje venčanje, pokrij tetovaže i ofarbaj kosu'


Jedna mlada zahtevala je od svoje deveruše da pokrije tetovaže i ofarba kosu kako ne bi odudarala na slikama.


Izvesna Kvin iz Melburna podelila je fotografiju prepiske sa budućom mladom na Fejsbuk i otvorila čitavu diskusiju. Gošća je bila šokirana kada je buduća mlada od nje zahteva da obuče haljinu dugih rukava i ofarba svoju kosu u prirodniju boju.

Buduća mlada smatra da se njena kosa tirkizne boje i obe istetovirane ruke ne slažu sa temom ceremonije, te se boji da će joj upropastiti slike.

- Što se tiče mog venčanja, želela bih da se pobrineš da ti tetovaže budu prekrivene. I da li bi mogla da ofarbaš boju kose u neku prirodniju? Jako smo se potrudili oko teme i žao mi je što ću ovo reći, ali tvoj izgled se uz to ne slaže. Ako nećeš da se farbaš kupi neki sprej, makar za taj dan. Želim da sve izgleda savršeno. Poslaću ti neke predloge, napisala je mlada.

Deveruša je podsetila buduću mladu da je venčanje u decembru, tačnije u vrhuncu letnje sezone u Australiji.

- Venčanje je na leto i nisam sigurna da ću nositi haljinu dugih rukava. Ne podnosim vrućinu, pa mislim da to neće biti moguće. Mogu pogledati eventualno neki sprej za kosu, ali svakako planiram da odem u neku prirodniju boju. Pogledaću koje su mi opcije.

Potom je usledio odgovor buduće mlade.

- Znam da je vruće, ali to je moj dan i ako to ne možeš da uradiš za mene, mislim da ti ne značim dovoljno, pa onda ne bi trebalo ni da dođeš. Ne tražim previše i nisam ja kriva što je vruće. Kupi neku šminku i pokrij tetovaže. Ako želiš da se pojaviš na mom venčanju naći ćeš način. Ako se pojaviš sa nepokrivenim tetovažama, neće te pustiti na venčanje, odgovorila je.

Gošća je upitala mladu da li treba da doživi toplotni udar da bi joj pokazala da je voli. Inače, Kvin je imala saobraćajnu nesreću, pa je vrlo moguće da neće ni moći da ostane ceo dan na svadbi, a naglasila je i koliko je šminka za tetovaže skupa.

- Tvoji finansijski problemi nisu nešto što se mene tiče niti me zanima što nećeš biti na žurci. Bićeš na fotografijama koje ćeš uništiti, odgovila je mlada.

Pretpostavljamo da se Kvin posle ovoga neće pojaviti na venčanju.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti