separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Nemate lak na noktima? Muškarci to ne primećuju tokom s*ksa, ali zato OVO im ne promiče


Kao prvo, ono što ne primećuju: ako nemaš lak na noktima, ako su ti suvi laktovi ili imaš uraslu dlačicu u bikini zoni…Takve detalje muškarci uopšte ne primećuju na nama pre seksa.


Verovali ili ne, njima je puno važnija hemija među vama. Lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna - a mi donosimo i odgovore.

Tvoja inicijativa  

Ako ćeš mu prepustiti da sve sam radi i čekati šta će se sledeće dogoditi, misliće da nisi zainteresovana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega... Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.  

Način na koji se kreće tvoje telo  

Ako si predrvena, ohladiće se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja - stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se... Oboje ćete se više uzbuditi.  

Tvoje oči  

Gledaš li ga u oči? Gledaš li u telo? Obe opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jeste da gledaš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje telo (bojiš se da ne izgledaš dobro?). Dakle, nemoj očima "govoriti" nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno…  

Tvoj dah  

Ne, nije reč o lošem zadahu. Reč je u tome kako "zvuči". Da li je "teži" nego inače? Da li ti je glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si istrčala maraton. Ali, neka se primeti... Šapni mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekaš da se dogodi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim - dakle, nemoj da se bojiš da ga pokažeš!  

Seksi donji veš  

Nema problema ako si u belom pamučnom, on ionako jedva čeka da ga skine sa tebe, ali činjenica da si se pripremala za vaš intimni susret otkriva da si mislila o seksu s njim - i to ga jako pali.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti