AKTUELNO

Obožavaćeš ih!

Verovala ili ne, tajna nije ni u kakvoj pozi, već u ovim malim trikovima koje ćeš obožavati!

Popis "prljavih" želja

Većina žena se stidi kada treba da priča o svojim seksualnim fantazijama. Ako se prepoznaješ u tome, imamo predlog za tebe. Uzmi papir i zapiši sve skrivene želje koje i dalje nisi probala u krevetu, pa sa partnerom baci kockice. Ko dobije veći broj ima pravo da bira fantaziju sa papira.

Seks napolju

Ponekad promena okruženja može i te kako biti podsticajna za seks. Zato, zaboravi na udobnost kreveta i pozovi partnera malo u prirodu. Naravno, izaberi piknik daleko od očiju drugi, u prirodi budite samo vas dvoje.

Foto: Pixabay.com

Dominacija

Potčinjenost te često može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice mogu ti poslužiti da začiniš seks. Ti si u ovoj priči dominantna, a on mora udovoljiti svim tvojim željama.

Igračke i ostala pomagala

Jedan od predloga za zagrevanje atmosfere pod jorganom svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opusti se, sada nije trenutak da budeš stidljiva.

Igra skrivača

Stavi svom dragom povez na oči, a ti se sakrij negde u kući. Čekaj ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavi mu sitne tragove, delove odeće, govori mu tihim glasom kako da te pronađe. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!

#Muškarac

#Orgazam

#Seks

#Žena

'