AKTUELNO

Ali je treća ipak svima najgora!

Kada smo goli, dosta smo ranjivi, posebno ukoliko nismo sami. Ukoliko se nađete u ovoj situaciji, nikada se ne opravdavajte za one stvari koje smatrate manama. Te delove tela zaboravite a istaknite ono što volite kod sebe. Ova situacija zahteva da budete na visini zadatka i zato zračite samopouzdanjem.

Ovih 6 rečenica nikada ne izgovarajte dok stojite goli pred muškarcem:

Nemoj me gledati.

Umesto ovoga recite: "Gledaj me. Gledaj moje telo...!"

Mrzim svoje...

Samokritika nije seksi. Ukoliko se osećate seksi, zračićete seksipilom. Put do toga je u mislima jer misli kreiraju kako se osećamo. Zato utišajte kritičara u glavi.

Kako ti se sviđa moja...?

Ne tražite potvrdu jer ćete delovati kao neko ko je nesiguran. Radite na tome da se rešite neugodnosti, hodajte goli po kući kada ste sami ili jednostavno posmatrajte svoje telo, tako ćete ga prihvatiti i zavoleti. Ukoliko ni ovo ne pomaže, zamislite kako biste želeli da vaše telo izgleda a onda radite na njemu. Ni jedna planina nije neosvojiva. Vi to možete!

Foto: Pixabay.com

Ugasi svetlo.

Prigušena svetla su veoma prijatna, intimna i dobra za atmosferu u spavaćoj sobi. Potpuni mrak je druga stvar. Ukoliko vam partner nađe manu na svetlu, on vas ne zaslužuje i u tom slučaju produžite dalje.

Izvini zbog mog...

Zamislite da vam se neko izvinjava zbog svog dela tela. "Izvini što imam veliki nos." Utisak koji ovako ostavljate nije onaj koji želite postići. Zato ukoliko ste se upustili u avanturu, onda zadržite avanturistički duh.

Ne želim to da vidiš.

Pre nego ovo izgovorite, znajte da potpuni užitak znači potunu predaju. Predajte se partneru i zaboravite na ograničenja.

#Ljubav

#Seks

'