AKTUELNO

'Za Novu godinu sam imala 209 kilograma, a sada 115 kilograma. No, neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta nedeljno.'

Ruskinja Marina Bogomolova, koja živi u gradu Penza, jedan je od najvatrernijih fanova portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda.

Osim što je ceo svoj dom preuredila, odnosno dekorisala fotografijama fudbalskog asa, ona je otišla nekoliko koraka dalje – razvela se od supruga, smršala 94 kilograma i naučila engleski jezik. Osim toga, Marina je čak upisala školu fudbala gde je naučila da žonglira.

– Pre pola godine sam ostavila muža. Kako kažu, nova ljubav ne treba da trpi. Rešila sam da smuvam Kristijana Ronalda – samouvereno kaže Ruskinja.

Njena drastična promena u životu je počela krajem 2017. godine. Tokom novogodišnjih praznika rešila je da se razvede, a osim što je napustila supruga, Marina se podvrgla i dijetetskom režimu ishrane… Za samo šest meseci oslabila je neverovatnih 94 kilograma, a time je bila “sve bliže Ronaldu”.

– Za Novu godinu sam imala 209 kilograma,, a sada 115 kilograma. No, neću se na ovome zadržati. Treniram pet puta nedeljno – istakla je Marina.

Već nekoliko meseci pohađa časove engleskog jezika, ali kaže da se nada da je Ronaldo naučio ponešto ruskog.

– Pošto je Ronaldo jedno vreme bio u vezi sa ruskim supermodelom Irinom Šajk, mislim da je morao da nauči ruski jezik. Ako ne, ja usavršavam engleski, pa ćemo se lako sporazumevati – kazala je ona.

Marina je na kraju objasnila da je osim Ronaldovog izgleda privlači njegova unutrašnja lepota i humanost koju, po njenom mišljenju, pravi muškarac treba da poseduje.

– Kada birate nekoga onda se uvek trudite da izaberete najboljeg. Zato sam ja izabrala Ronalda. On je veoma harizmatična osoba, fizički savršen. Ima dobro srce, zanima ga humanitarni rad – poručila je Marina.

Inače, ova simpatična Ruskinja je tokom Svetskog prvenstva izradila dres na kome piše: Marina Ronaldo.

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

#Rusija

#mršavljenje

'