AKTUELNO

Da, da, dobro ste pročitali. Postoji veliki broj mirisa koji uzbuđuju ljude više od luksuznog donjeg rublja, crvenog karmina i dobrog obroka.

Afrodizijaci su arome koje stimulišu seksualnu privlačnost. Čak i ako vam je parfem jedva primetan, nos predstavnika suprotnog pola i dalje može da uhvati najmanje molekule mirisa. I ovu, recimo tajnu, morate koristiti.

Naučnici su dokazali da su miris bundeve (što veoma čudno zvuči), vanile, cimeta i, naravno, kafe, uzbudljivi za muškarce. Takođe, note citrusnog voća mogu biti uzbudljivi, ali je važno da ne preterate. Nije iznenađujuće, svi ovi mirisi povezani su sa aromom sveže pečenih kolača ili delikatesa i često se nalaze u radionicama konditorskih proizvoda u obliku esencija.

Ne zaboravite da svaka osoba ima svoje asocijacije sa ovim ili onim mirisom, a takođe i individualni imunitet za ukuse.

Ako vaš partner ne podnosi esencijalna ulja ilang-ilanga i citrusa, ne koristite aromatične lampe ili mirisne sveće samo zato što su afrodizijaci. Bolje je saslušati želje muškarca, inače će efekat biti suprotan.

Umesto mirišljavog stana, izaberite parfem u čijem srcu će biti jedan od gore navedenih mirisa. Ako ne volite ovu opciju, onda pronađite parfem sa notama ovih afrodizijaka.

#Miris

#Muškarac

#Žena

'