AKTUELNO

Deseta emisija serijala “Trenutak iz sna” sa Željkom Stojković

TV serijal “Trenutak iz sna” učinio je do sada devet žena zdravijim, lepšim i privlačnijim, a u desetoj epizodi, u četvrtak od 22 sata na TV Pink, pokušaće da ostvari snove Željki Stojković, samohranoj majci četiri prelepe ćerke, koja za volanom taksi službe neumorno zarađuje novac za svoju porodicu.

Foto: Printscreen Youtube

Najveći udarac za ovu hrabru majku bio je kada joj se dete našlo u smrtnoj opasnosti.

- Prosto, nismo znali da li će da ozdravi, ili će umreti – kroz suze priča Željka. – Morali su da urade biopsiju, kako bi videli koliko je jetra oštećena, a u toku tog zahvata, ukoliko je oštećenje veliko, dete može da umre.

Foto: Printscreen Youtube

I baš kada joj je podrška bila najpotrebnija, njen brak se poljuljao i nedugo zatim, suprug ju je napustio. Razvod su ćerke teško podnele, pa i dalje, kada govore o ocu, ne mogu da sakriju suze u očima.

- Falio mi je tata za Novu godinu, za rođendan, za slavu, Uskrs... – priznaje najmlađa Stojkovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, Željka se ne predaje. Ona svakodnevno krstari ulicama u svom taksi vozilu, pokušavajući da deci obezbedi sigurnost. I ćerke priznaju da ona uvek želi da im podari sve što im je potrebno:

- I uspeva da izgura sve to!

Foto: Printscreen Youtube

Težak život i četiri trudnoće ostavile su traga na Željkin izgled. Ekipa serijala “Trenutak iz sna” pokušaće da uspešno ostvari desetu misiju i podari ovoj hrabroj ženi više samopouzdanja kako bi visoko podignute glave nastavila da korača uz svoje četiri lepotice.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite desetu epizodu TV serijala “Trenutak iz sna“ samo na TV Pink od 22 sata.

Pink RS

#Televizija Pink

#Trenutak iz sna

#emisija

'