AKTUELNO

Verujte svom unutrašnjem glasu - nekad zna mnogo više i od srca i od razuma.

Veruje se da čovek poseduje pet osećaja koji nikada ne treba da se ignorišu. U pitanju su moćni instinkti koji često pokušavaju da nas usmere na pravi put i često "znaju" više nego srce i mozak!

1. Entuzijazam oko neke nove prilike

Svako od nas može da ima osećaj kako svakodnevno dobijamo mnoštvo "poruka" od Univerzuma vezane za uspehe koji nas čekaju ako iskoristimo svoj talenat. Ipak, te poruke većinom su lažne i vuku nas u zamku, dok nam je "vid zamagljen" entuzijazmom. Kako da razlikujemo pravu poruku od lažne?

Jednostavno, ako se na pomisao (i realizaciju) neke nove prilike u vama budi strast i inspiracija - samo napred!

2. Osećaj da nešto nije u redu s vama

Svako od nas sigurno je bar jednom imao osećaj da se nešto loše dešava u telu. Ipak, većina ovaj osećaj odbaci bez razmišljanja šta je telo možda želelo da nam poruči. U svakom slučaju, najbolje je da posetite lekara, jer verovali ili ne, telo je mnogo pametnije nego što se nama čini.

3. Osećaj opasnosti

Govorimo o iznenadnom osećaju opasnosti koji vas odjednom obuzme naizgled bez razloga. Nije važno u kojoj situaciji se osećaj javio, u svakom slučaju ga analizirajte sa velikom pažnjom i ne zaboravite da je mozak prirodno stvoren da brine o opstanku.

4. Neko vas jako privlači

U pitanju je jedan od najdubljih pozitivnih instinkata koji postoje. Prvi signal je jaka želja da pomognete toj osobi, a da je u pitanju instinkt znaćete po tome što on čini da vi vidite suptilne detalje koje drugi ne vide, odnosno jedino vi primećujete da toj osobi treba pomoć

5. Osećaj ispravnosti

Ako snažno osećate da je ono što radite, mislite, odlučujete ispravno, idite tim putem. Koliko god neočekivano, čudno ili čak strašno ovo osećanje delovalo. Mnoge divne priče o sreći i uspehu započele su baš tim malim osećajem ispravnosti!

#Žena

'