AKTUELNO

Kao i druge brazilske lepotice, 37-godišnja manekenka i Viktorijin anđeo Adrijana Lima ima mnogo tajni koje su zaslužne za njenu božanstvenu kosu i kožu, a za ,,Harpers Bazar” otkrila je neke od svojih trikova.

Pre svega, brazilska lepotica istakla je kako su žene u Brazilu od malena naučene da brinu o sebi, što je prema njoj i ključ dostojanstvenog i lepog starenja.

Ako ste se pitali koja se tajna krije iza divne kose Adrijane Lime, sada je i otkrila:

-Domaće maske od avokada su jako popularne u Brazilu. Daju sjaj i hidrataciju kosi - rekla je i dodala kako jednom nedeljno običan regenerator ili masku za kosu pomeša s avokadom i zatim ostavi da deluje na kosi.

Kad je u pitanu nega kože, menekenka je otkrila da svakodnevno pije kokosovu vodu koja daje zdravu i sjajnu kožu. Takođe, svakodnevno stavlja kremu sa zaštitnim faktorom.

Za klasični brazilski mejkap izgled Adrijana predlaže svetlo narandžaste, rozikaste i crvene tonove. "Nikada ne možeš pogrešiti s jarkom bojom ruža. Ja sam luda za crvenom bojom u večernjim izlascima, a za dan najčešće koristim samo maskaru i sjaj za usne."

Naravno da svemu tome doprinosi i njena svakodnevna rutina vežbanja, a Adriana obožava boks i trčanje.

"Obožavam boks, ali kada sam na putu, češće trčim. Što se tiče treninga, kombinujem ih zavisno od toga kako se osećam, ali više volim intenzivniije treninge koji su dinamičniji."

Šta je s motivacijom?

Uvek motivišem samu sebe jer razmišljam o rezultatima i znam kako je dobar osećaj nakon treninga. Imam decu i puno putujem, stoga znam da treba negovati samu sebe tako da se trudim da jedem što zdravije: puno voća, povrća, proteina. Sve je stvar balansa."

"I ono najvažnije, otkrila je kako ju je još njena baka naučila jednu od najvažnijih lekcija lepote: "Ako se osećaš ugodno u svojoj koži - bićeš prelepa, i sebi i drugima."

#Adrijana Lima

'