AKTUELNO

Jedna nevesta izazvala je bes žena širom sveta kada je otrikla da planira da otkaže pozivnicu drugarici da joj bude deveruša - kad čujete razlog, zapanjićete se.

Jedna Amerikanka pitala je u Fejsbuk grupi namenjenoj venčanjima da li je "loša osoba" ukoliko planira da zameni deverušu. Pitanje je samo po sebi dosta čudno, ali razlog koji je navela za to posebno je razbesneo ljude. Evo kako glasi njeno pitanje.

- Dakle, moja prijateljica koja bi trebalo da mi bude deveruša na venčanju se nedavno porodila i još uvek nije skinula kilograme. Znam da to nije lako, ali prošlo je već tri nedelje, a ona i dalje izgleda kao da je trudna.

I dalje ima još oko tri nedelje do mog venčanja i u teoriji ona ima šanse da skine kilograme, ali ja ne verujem da će uspeti u tome. Mislim da čak neće uspeti ni da uđe u venčanicu, a ja odbijam da je ponovo nosim kod krojača, jer smo je već prekrajali nekoliko puta i obećala mi je da će moći da uđe u nju.

E sad, moje pitanje je - ukoliko na dan venčanja ustanovimo da ona ne može da uđe u venčanicu, da li je ružno od mene da zamenim deveruše? Već imam drugu drugaricu kojom bih je zamenila. Moja drugarica kaže da ima rezervnu haljinu za slučaj da ne uđe u onu koju planiram, ali to ne dolazi u obzir. Ne bih da zvuči kao da je ogovaram i ponižavam, ali dajte molim vas - moje venčanje se dešava samo jednom i neću da mi ga uništi ona sa svojim telom - pita žena.

- Samo mršave deveruše. Nema šta, zaista si najgora prijateljica na svetu.

- Odvratna si. Zamisli samo da si takva osoba da misliš da će ti prijateljica koja se upravo porodila uništiti venčanje svojim stomakom i očekivati od nje da se za šest nedelja vrati u formu. Stvarno si odvratna i treba da se stidiš sebe.

- Iskreno, ja žalim tvog budućeg muža.

- Iskreno, ja sam šest nedelja posle porođaja jedva izlazila iz kuće, a ona je spremna da ceo taj dan posveti tebi. Ti, umesto da budeš zahvalna, spremaš zamenu za nju. Okrutna si.

#Žena

'