AKTUELNO

Jedna majka je preko Fejsbuka tražila dadilju za troje dece, a njen oglas mnoge je naljutio zbog sulude liste zahteva koje je postavila.

Kako piše Kidspot, anonimna mama napisala je da od dadilje očekuje da se brine za nedavno rođenu bebu, trogodišnje i petogodišnje dete, ali i dva psa, pitbula. Ali kandidat(kinja) pre toga mora zadovoljiti čitav niz bizarnih zahteva.

Osim što traži diplomu za brigu o deci (ili „devet godina relevantnog iskustva u čuvanju dece“), mama piše da preferira strani jezik koji bi dadilja mogla učiti njenu decu.

Savršena dadilja mora da ima svoj automobil i vozačku dozvolu, biti dostupna vikendima, ne sme da ima nikakve kazne ili probleme sa zakonom, kao ni tetovaže, ne sme da se "ponaša čudno ponašati na društvenim mrežama" i tako dalje.

Osim toga, dadilja, idealno simpatizerka Trampa, mora biti spremna da izdvoji novac za grickalice, ali i ispuniti još neke zahteve. Ipak, ono što je mnoge najviše naljutilo jest koliko je ta mama spremna da plati – ili nije.

- Nudim 10 dolara po satu na ruke. To je kao da zarađujete 15 dolara po satu normalno, ali bez plaćanja poreza - napomenula je.

- Za 10 dolara po satu doći ću da gledam TV i jedem tvoje grickalice. Očekuj da dobiješ decu natrag žive… I to je to - jedan je od komentara na Redditu, na kojem se pojavila fotografija oglasa sa Fejsbuka.

#Dadilja

#Majka

'