AKTUELNO

Žensko telo često proživljava neka stanja koja mogu da budu veoma iscrpljujuća i teška.

Glumica El Fening (21) nalazi se u Kanu gde na festivalu učestvuje kao žiri, i to najmlađi član žirija u istoriji festivala, doživela je malu nezgodu kada se u sred večere samo srušila sa stolice i pala u nesvest.

El se samo srušila i pala sa stolice tokog govora. Njena sestra Dakota koja je sedela pored nje odmah joj je pritekla u pomoć i pomogla joj da se pridigne i ispratila je uz pomoć obezbeđenja.

Pomoć joj je ponudio i Kolin Firt, dok je Marion Kotijar stajala u šoku pored njih sa rukama na grudima. Glumica je otvpreno progovorila o incidentu na svom Instagram profilu.

- Ups, bila sam žrtva čarolija onesvešćivanja me je pogodila sinoć u mojoj Prada haljini, ali sada je sve u redu, napisala je ona uz fotografiju koju je objavila uz haštag #dresstootight (preuska haljina) i #timeofthemonth (oni dani u mesecu).

Nesvestica koja se dešava kada dođe do privremenog gubitka svesti posledica je privremenog prestanka cirkulacije krvi kroz mozak. Simptomi koji ga prate jeste osećaj dezorijentacije, mučnine i pomućenje svesti, kao i bele i crne slike ispred očiju. Kada se onesvestite, obično budete bez svesti minut ili dva, ali se sve vraća u normalu veoma brzo i može da se desi svakome.

Uz usku haljinu, moguće je da je glumica zbog toga pala u nesvest jer bol može da bude uzrok uz dugo stajanje i stres. Uz to, glumica je imala i menstruaciju što je i te kako doprinelo njenom stanju. Ukoliko imate obilne menstruacije, možete da izgubite više krvi i postanete anemični.

#Žena

'