AKTUELNO

Kako punije žene treba da biraju kupaći da bi izgledale savršeno? Deo tela koji želite da istaknete neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za deo koji želite da prikrijete - birajte tamnije, zagasite nijanse...

Radi se o odličnim savetima kako u bikiniju da istaknete atribute, a sakrijete mane. Nije svejedno kakav model kupaćeg nosite ukoliko ste punije građe, ni koje je boje, ni kakve ukrase ima na sebi...

Svakako treba izbegavati modele koji se sjaje jer će "proširiti" telo. Takođe, deo tela koji želite da istaknete neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za deo koji želite da prikrijete - birajte tamnije, zagasite nijanse. Tako će žive boje privlačiti poglede drugih i neće toliko obraćati pažnju na nesavršenosti.

Foto: Pixabay.com

Saveti za biranje kupaćeg - za žene raskošnih oblina:

Ženama građenim kao peščani sat, odnosno bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji sa trouglovima na grudima ili jednodelni sa prorezom oko struka. Takođe, dobar izbor je i bikini kom su gaćice dublje jer će tako prikriti višak na trbuhu, a ujedno će ga stisnuti kao steznik.

Odlični su i modeli s volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu - odlična optička varka zbog koje ćete izgledati bolje. I jednodelni kupaći je dobar izbor, ali u tom slučaju dobro je da ima vrlo otvorena leđa - telo će izgledati bolje.

Ukoliko su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u korpama i da sa strane ne vise. Gornji deo kupaćeg mora da bude dovoljno veliki tako da baš cele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.

Ako su grudi male, dobro ih je naglasiti jer će tako ostatak tela izgledati tanje. Male grudi izgledaće bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke u korpama. Uz to, jarke boje i ukrasi su dobrodošli na gornjem delu kostima.

Kod malih grudi i veće zadnjice, najbolji izbor su T gaćice sa trakicama za vezanje i gornji deo sa umecima ili u obliku trake. Takođe, ukoliko imate široke bokove, svakako treba da izbegavate modele sa visoko isečenim kukovima.

Pazite i na dezen jer ženama punije građe bolje stoji sitniji dezen. Uz to, na delovima tela koje želite vizuelno da smanjite treba da budu uspravne, a ne vodoravne linije.

#Kupaći kostim

'