AKTUELNO

Predstavljamo vam delotvorne metode za suzbijanje najveće ženske napasti.

Celulit se stvara u vezivnom tkivu. Kada je u područjima sklonim celulitu usporen proces eliminisanja štetnih materija i nagomilavaju se voda i otpadne materije, dolazi do debljanja vezivnog tkiva, a time do stvaranja popularno zvane “narandžine kore”.

Ako ne spadate u retke srećnice koje celulit nekim čudom zaobilazi, ili ste zakasnile da na vreme krenete sa treninzima i zdravom ishranom kako biste pomorandžinu koru eliminisale pre leta, našli smo rešenje za vas! Gordana Krivokuća iz salona ''Jefimija'' otkrila nam je najefikasnije metode za borbu protiv celulita koje daju najbolje rezultate za najkraći vremenski period.

Foto: Promo.

- Pravo je vreme za program uklanjanja masnih naslaga i celulita. Sada, kada nam prođoše sva slavlja za ovu sezonu, mogli bismo da započnemo tretmane oblikovanja tela. Važna je vaša odluka kao i istrajnost u nameri da promenite loše navike u ishrani, odustanete od gaziranih pića, slanih grickalica, slatkiša... Dok ste u programu obavezno se pije više vode, minimum dva litra dnevno i povećava se fizička aktivnost, recimo šetnja brzim hodom - savetuje Gordana iz kozmetičkog studija ''Jefimija''.

Foto: Promo.

MOĆ KAVITACIJEKavitacija je ultrazvučna metoda za razgradnju masnih ćelija i celulita. Ultrazvučni talasi u masnoj ćeliji stvaraju pozitivni i negativni pritisak izazivajući njeno pucanje i pretvaranje iz čvrstog u tečno stanje omogućavajući njihovo izbacivanje iz organizma.Gordana Krivokuća iz salona ''Jefimija'' otkriva kako izgleda ovakav tretman, kao i kako je neophodno ponašati se za najdelotvornije rezultate. - Uvek se radi po regijama, iz razloga bržeg postizanja rezultata. Ultrazvučni talas za određeno vreme, koliko traje sama kavitacija, a to je najčešće 50 minuta, razgradi određenu količinu masnih ćelija. Što je obim manji, regija na koju se fokusiramo u jednom tretmanu će biti veća. Što je obim veći, površina tretiranog mesta se smanjuje, a sve iz razloga postizanja što bržeg i vidljivijeg rezultata. Nakon odrađene kavitacije sledi obavezan drenažni tretman. Kao prateći drenažni tretman mogu se raditi: vakuumska masaža, elektrostimulacija... U zavisnosti od regije koja se tretira. Za ovaj program morate izdvojiti 2 sata koliko traje kavitacija sa pratećim drenažnim tretmanom. Obavezna je saradnja klijenta za vreme kavitacionih tretmana. Neophodno je piti 2,5 litara vode dnevno, korigovati ishranu, ograničiti unos masti i ugljenih hidrata, jer u organizmu već imamo oslobođene masti iz razgrađenih masnih ćelija, koje treba eliminisati iz organizma. Potrebna je i pojačana fizipčka aktivnost koja ubrzava sagorevanje ovih masti. Tretmani se rade jednom nedeljno. Broj tretmana zavisi od problema - kaže Gordana.

* Svoj tretman možete zakazati OVDE

Autor: Pink.rs

#Celulit

#Lepota

#Žena

'