AKTUELNO

Jedan mladi Beograđanin "stao je na put" sve učestalijim modernim prosidbama na luksuznim mestima širom sveta, te je čuvenom rečenicom "da li želiš da se udaš za mene" upućenoj svojoj devojci nasred omiljenog mesta mnogih Beograđana, pokazao da je za pravu ljubav potrebno jako malo.

Naime, na Fejsbuk stranici "Dnevna doza Beograda" pojavio se snimak prosidbe sa Ade Ciganlije koji je oduševio Srbe - upravo zbog svoje jednostavnosti, džentlmenskog stava ali i reakcije buduće mlade.

"Da je u Parizu angažovali bi i Voug, svi naši skupljači pratilaca bi to pozdravili sa 'Vauuuu', bili bi viral ovako ste 'samo' dva osmeha i jedna velika ljubav koja se sa Ade uzdiže do neba onako magično, beogradski", delić je prelepe poruke koju je pomenuta stranica napisala ispod video snimka pa dodala:

"Kada joj na Adi napraviš Rim, Pariz, Maldive i sve ono što samo srce može. Ko hoće, nađe način. Ko neće, nađe izgovor. Toliko".

Kako se može videti na snimku koji je usnimio slučajni prolaznik, momak je sa prstenom u ruci džentlmenski čučnuo na jedno koleno i upitao devojku da se uda za njega. A po njenoj reakciji čini se da je ovaj divan trenutak jedva čekala!

Snimak je oduševio Srbe.

"Njena reakcija kaže sve. Neka im je sa srećom", "Samo nam je ljubav potrebna. Srećno i dugovečno, deco!", "Ma gde ćeš lepše...mladost, ljubav, reka, Beograd...sreća", "Neka živi ljubav", "Ovaj video je nada da iskrena ljubav postoji još uvek", "Ništa lepše godinama nisam videla", glasili su neki od komentara ispod ovog prelepog videa.