AKTUELNO

Novi projekat televizije Pink i portala Pink.rs je i ''Rijaliti rešetanje'' autora i voditelja Jovana Ilića poznatijeg kao Joca novinar!

On je poznat po svom rešetanju mnogih rijaliti učesniika, pa je spreman da obiđe rodne krajeve učesnika Elite, ali i da otkrije ono što o njima niko nije znao. Nema sumnje da će Joca raskrinkati mnoge, a koje gradove će obići, pratićete kako na Youtube kanalu Pink.rs, tako i na RTV Pink, u okviru emisije ''Premijera Vikenda Specijal'' svake nedelje u 18H.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U današnjem izdanju njegovog rešetanja videćete ekskluzivni intervju sa Svetlanom, sestrom učesnice Elite Bojane Pavlović u Novom Sadu. Svetlana je progovorila o porodičnoj tragediji koju su ona i njene sestre preživele, a o kojoj je njena sestra pričala na početku rijaltija, da bi nakon toga otkrila da li podržava vezu svoje sestre sa Anđelom Šparavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, Joca je u Beogradu razgovarao sa Bojaninim prijateljem iz detinjstva sa kojim je odrasla u domu za nezbrinutu decu, a njen prijatelj je takođe komentarisao njenu vezu sa Anđelom, a potom otkrio koja je takmičarka Bojanin tip.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs