AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", Teodora Delić i pre nego što je kročila na imanje u Šimanovcima, počela je da intrigira javnost kada ju je u karantin pred ulazak, dovezao otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, koji i dan-danas negira da je bio intiman sa njom, tj. koji tvrdi da se između njega i Delićeve, osim prijateljstva, nije ništa više desilo.

No, međutim, tokom trajanja rijalitija, sumnju da je bilo nečega više, podgrejala je sama Teodora, kada je za crnim stolom otkriveno da je u "Elitu" ponela majice sa njenim i Takijevim slikama, kao i da nosi narukvicu koju joj je Marinković kupio u manastiru Ostrog. Takođe, pokrenule su se i priče da je Teodora bila sa poznatim folk pevačem Erom Ojdanićem i njegovim unukom Andrijom, što je sam Era demantovao.

Foto: PINK.RS/S. KUVEKALOVIĆ/PINK.RS/D. TANASIJEVIĆ/PINK.RS/N. ŽUGIĆ/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Sada, portal Pink.rs došao je u posed zajedničkih fotografija Teodore i njenog, po svemu sudeći i kako saznajemo, bivšeg dečka crnca Mastora.

Kako saznajemo sa Mastorom je bila nekoliko meseci u ljubavnoj vezi, a mnogi bi rekli po snimcima i fotografijama da je sve bilo idealno, ali ipak nije! Ona ga je prevarila sa poznatim muzičarem Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će Teodora reći kada bude saznala da je ova njena afera raskrinkana u javnosti, ostaje nam samo da saznamo i ispratimo.

Foto: Privatna arhiva

Autor: Pink.rs