AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Pevačica Ivana Šašić podelila je svoj stav o majčinstvu, a otkrila i je i zašto su je nagovarali da ne treba da ostane u drugom stanju, već da se fokusira na karijeru.

Pevačica je u jeku svoje popularnosti ostala u drugom stanju, a sada ističe da je to svakako bilo nešto što je duboko i iskreno želela.

Foto: RED TV Printscreen

Ja kao roditelj znam da je jedina beskrajna ljubav prema detetu. Kada sam izdala svoj prvi album za Grand 2006. godine, zaista sam mnogo uložila, 2007. sam ostala u drugom stanju, a već sam krenula da radim drugi album. Svi su mi rekli „Gde sad da rodiš dete, toliko si uložila, sad ti je vreme za karijeru“ . U tom trenutku sam napravila pauzu, ja sam se napevala celog života, a ovo je nešto što želim celog života. Tako da sam napravila pauzu od pet godina i rodila dva sina. Čak sam rodila u istoj kalendarskoj godini, razlika je deset meseci. Pet godina pauzu sam napravila da budem samo mama, da ih upoznam, da budem sigurna da kad ih ostavim i odem na posao, da će znati da kažu „Boli me, gladan sam“ ili bilo šta. Posle toga sam nastavila da radim i mnogo više nego pre toga – iskreno je istakla Ivana.

Podsetimo, pevačica je bila u žiži javnosti kada se razvodila od bivšeg zadrugara Bojana Simića, nakon što je saznala da joj je bio neveran.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs