AKTUELNO

Podrška supruge mu najviše znači!

Nakon uspešnog nastupa, novinar emisije ''Premijera Vikend Specijal'' razgovarao je sa folk zvezdom Miletom Kitićem.

On se osvrnuo na mnoge aktuelne teme, buduće projekte, a ono što je svakako najintrigantnije blo je kad je progovorio o odnosu sa suprugom Martom Savić i njihovom interesantnom odnosu:

Foto: TV Pink Printscreen

U Nemačkoj sma upoznao Martu. Onda je došla u Beograd, tu smo počeli da se družimo. Svidela mi se, ona meni, ja njoj... Eto trajemo godinama. Naravno bilo je tu trzavica, ali dobro, uspeli smo da prevaziđem probleme. Sviđa se meni ta zajednica, iako je dolazilo do nekih razmirica.Marta je meni mnogo valjala u produžetku karijere. Stalno me je gurala napred. Čak me je naterala jednom da stavim minđušu. Pomislio sam, gde ću ja da stavljam minđušu u 45.godini. Ali ona je insistirala, kao moraš zbog imidža, popularnosti... Takođe, gledali smo Erosa Ramacotija na nekom koncert, imao je tetovažu na ruci, ime čerke, odmah mi je rekla da uradiim i ja, rekao je kroz osmeh Mile.

Foto: Instagram.com/marta_savic_official

Pevač ima decu i iz prvog braka, te je otkrio da je i sa njima u odličnim odnosima, pa nahvalio svoju unuku.

Unuka mi je jedna od najboljih balerina u Evropi. Ponosan sam na nju. Ovde je počela, a školovala se u Študgartu. Sada je u Amsterdamu, radi u Operi, rekao je ponosni Mile.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs