AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara".  Novinar Darko Tanasijević je razgovarao sa Nenadom Aleksićem Ša o njegovoj vezi sa Mionom Jovanović.

Mionu kopka i ona želi odgovor na pitanje da li ju je Stanislav voleo? - upitao je Darko.
Šta god ona da dobije za odgovor to se njoj neće svideti. Da joj kaže da je nije dovoljno voleo, ona že reči laže, ako kaže voleo sam te, ona će reći što si radio to.. Nikad pravi odgovor niko neće dobiti. Neko će verovati Stanislavu, neko Mioni. Ja želim da se posvetim našoj vezi, ali ona meni daje za pravo da ja verujem u naš odnos - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš što niko od tvojih nije pomenuo Mionu? - upitao je Darko.
Veriujem ja da izgleda kao da ona želi da se izvini Stanislavu, ali niko ne provodi vreme sa Mionom, ja provodim. Moji se neće mešati u moj odnos, odakle mojima pravo da se mešaju i oglašavaju za moj odnos. Ja sam im to zabranio. Nek oni mene puste, oni su moji, ali ne smeju da se mešaju u moj odnos. - govorio je Ša.
Snaga ti treba da shvaiš i sebi se vratiš je reenica koju ti je Kiza napisao, šta to znači? - upitao je Darko.
Ne znam kako oni to vide, ali šta god da vide, ja sam sa Mionom u odnosu. Oni ne moraju da se mešaju u moj odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja snajka ti je poslala čestitku za intuiciju, šta to znači? - upitao je Darko.
Oni su svi zajedno, pa znam ja. Intuicija meni govori, ono što ja želim, neka me puste, sam ću ja da vidim šta i kako! ja sam svoj teret nosim, ne treba mi niko. Nije mi normalno da neko razdvaja, ne može na silu moju devojku neko da odvoji od mene. To nije normalno - dodao je Ša.
Mionin odlazak na Rajsko ne znači vaš raskid - rekao je Darko.
Znači, njima ne može niko da zanbrani da pričaju. Meni gledaoci otimaju devojku, i to rade nasilno, to je otimačina devojke, a ona je moja devojka. Ovo je moj život, ja ovde živim. AJde da testiramo sve parove ovde, ovde niko normalan ne bi pustio devojku sa nekim, ja se grlim ljubim sa svojom devojkom, ja se grlim ljubim sa njom, ne neko drugi. Ljudin treba da ispitaju moj mozak možda i nauče nešto, ko bre da testira moju devojku. Ovo nije serija, nije Kasandra, ovo je Nenad Aleksić sa nadimkom Ša, koji

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.