AKTUELNO

Dosta mu je njenog ponašanja!

Turbulentan odnos Milice Veličković i Bore Terzuća Terze završio se tokom emisije "Pitanja gledalca". Naime, nakon što je Bora saznao da se njegov brat oglasio i da je otkrio da ne podržava vezu njega i Milice, Bora je odlučio da raskine sa takmičarkom Elite, što ona nije lepo podnela pa je krenula da vređa njegovu porodicu.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Terzinim bratom Milošem, koji nam je otkrio kako gleda na emotivne reči svoga brata koji je tokom te emisije rekao da je njemu porodica na prvom mestu:

Video sam sve. Iskreno mi nismo od početak bili za taj odnos, svi znamo kako je to bilo. Kada smo ulazili za Novu godinu smo mu skrenuli pažnju, ja nisam nikoga podržao, rekao sam im da smanje svađe tada, ali eto. Ona veoma loše utiče na njega, tera ga da se svađa sa drugim ljudima, a on kao njen dečko uvek stane uz nju - rekao je Terza pa se osvnuo na to što je Milica slagala Terzu da ju je Miljana udarila:
To nije prvi put da je ona rekla tako nešto. On je više puta zbog njenih lažui skakao na druge.

Foto: Pink.rs/N.Panić

Miloš nam je rekao da li je njemu i njegovoj porodici laknulo što su Terza i Milica raskinuli:

Nije mi laknulo, jer verujem da će da se pomire jer je mali prostor, da su napolju, on je ne bi pogledao sigurno - rekao je Miloš.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ; TV PINK PRINTSCREEN

Autor: N.B.