AKTUELNO

Imao šta da kaže!

Stanislav Krofak gosuje večeras u emisiji "Pitam za druga", on je pre početak emisije razgpovarao sa novinarom našeg portala, i tom pirlikom otkrio kako gleda na ponašanje njegove bivše devojke Mione Jovanović koja ga je javno prevarila u Eliti sa Nenadom Aleksićem Ša. Takođe Stanislav se osvrnuo i na Ša, koji ga danima unazad konstatntno provocira.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Na samom početku nam je otkrio kakvo mišljenje nakon svega ima o Mioni:

Ona i ja smo živeli zajedno osam meseci, i dok smo bili zajedno ona je bila okej cura, stvarno nema ništa da joj zamerim. U našem odnosu ja sam u njoj video devojku koja će pomagati oko firme, pa uz pevanje raditi i to, ali ona nije imala te ambicije. Znam ja da je njoj bilo dosadno, došla je iz drugog grada, bila je sama, a ja koji ide rano na posao, posle trenira. Video sam ja vremenski da neće biti dobro, jer je njoj najveća ambicija bilo pevanje. I onda je uđa u Elitu, i tu se desilo šta se desilo.

Foto: PINK.RS; E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Stanislav se osvrnuo i na Ša koji ga konstanto pominje u raspravama sa Mionom:

Meni nije jasno što mene konstantno pominje. On za mene nije normalan, dečko koji zamera narukvicu, to opet kažem nije normalno. - rekao je Stanislav pa je otkrio da li je u kontaktu sa Mioninom porodicom:
U kontatku sam sa njenom porodicom. Moram da kažem da sam ja njenu porodicu, majku, oca, brata, ja o njima mogu da kaže sve najbolje. Oni su normalni ljudi, vredni, a ne mogu da verujem da je ona iz takve porodice. Moram da kažem da ih jako cenim, ali takođe ako Miona bude htela da razgovara sa mnom nakon Elite, to se neće desiti. Mi nemamo više o čemu da razgovaramo. Ako se nekada budemo sreli biće ćao-ćao i ono "kako si", ipak smo mi živeli osam meseci zajedno - dodao je Stanislav.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Krofak nam je otkrio da li priželjkuje susret i suočavanje sa Ša.

Ako se desi, biće svega. On i ja se ne poznajemo, i nije mi jasno što je on mene nazivao svakakvim imenima. Ja želim da stanem ispred njega, pa da vidimo šta će reći, lako je pričati iza kamere, daj reci ispred mene šta imaš. Ona je imala naše slike, verujem da me je video na slikama, ali opet me ne poznaje. Želim da se suočim sa njim, oči u oči. Voleo bih pet dana da budem tamo, pa da vidimo da li će grebati na kapiju ili bežati, mislim da će stvarno pobeći ako me vidi- rekao je Stanislav.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs