AKTUELNO

Da li je stvarno manipulisala?!

Upravo je počela 'Debata'. Tema današnje debate je emotivna ucena u odnosu.

Ja ne želim da se vraćam na tu temu, ali moram. Jesam bila emotivno ucenjena, već sam pričala o svemu tome. Mnogo sam trpela, bila sam manipulisana - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj beži čoveče Božiji, ne mogu da verujem da sam ovoliko bio sa njom. Devojka je bolesna, žena sve laže, folirant - rekao je Janjuš.
Ja ne pristajem na to. Kao što sam rekao da ništa dobro neće doneti kada ograničavate svog parntera, smatram da sve treba da ide svojim tokom. Nikakve ucene i ucenjivanje neće dobro doneti, smatram da onda ulazi inat u vezu. Kada vam inat uplovi u vezu tu je kraj. Saveti i kompromis za neke stvari je okej, ali ucene ne. Moram da kažem da je Anita mnoge stvari promenila, a s moje strane nikada nije dobila naredbu da mora nešto da uradi. To su bili saveti i kritike, drago mi je zbog toga - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni i Anđeli nije baš najbolje. Mislim da se menja, ali neke stvari po prirodi moram da prihvatim kakve jesu. Ne smatram da je Anđela imala lošu nameru . Ja sam imala razumevanja za nju, zato je taj odnos tako tekao - rekla je Bojana.
Da li ste i ti i njena porodica žrtva njene manipulacije? - upitao je Đedović.
Ja sam znala da je ona izvrstan manipulator, ali sam pustila prirodu odnosa da vidi. Evo na primer sa Slađom ode da se slika, ostavi prostor, ako opet raskinemo. Sa Lukom Majičicom nije htela da bi se dodvorila meni. Ja moram njoj da skrenem pažnju na neke stvari - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti pričaš da je tvoja devojka inteligentna i da je odličan manipulator. Sada kažeš da vas je ona dovela u takvu situaciju. Kako je onda iteligentna? - upitao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.