AKTUELNO

Pokuša da se izvlači!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.

Kako si pošto očigledno da te ovaj muljator iskoristio za koju nedelju duže u Eliti - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično se osećam, svi su mi govorili da to nije prava ljubav, samo ovi što mi ne žele dobro, ja sak njega iskoristila - rekla je Miljana.
Karta par dana da ostanem u rijalitiju sa Miljanom Kulić nema veze s vezom. Mi smo imali neki odnos koji je bio ozbiljan, ali eto - rekao je Darijan.
Ako je ona iskoristila njega, iskoristio je i on nju i eto. Ona treba da buda dama i da ne spava sa tim gospodinom sa kojim se sprdala - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je meni to ja odlično znam, sve je počeo da radi što meni ne odgovara. Nije mi čudno što se slizao sa mojim bivšim, to su oni. Ja se lako zaljubim, ja sam nosila sve kutije, sve džakove, sve što smo dobili na Elitoviziji - rekla je Miljana.
Ovo su baš velike gluposti, ja sam loše naveo ili sam uradio neke loše stvari, a ona ništa nije kriva. Ne želim da budem s njom iz krumskih razloga, ona je meni draga osoba. Ovde ima ljudi koji je čekaju na penal da joj kažu najgore stvari - rekao je Darijan.
Nema gore stvari nego oskrnaviti jednu ženu i jednu majku - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nek sam ispao kakav god da sam ispao. Ja sa njjom ne želim da se nadvikujem. Ona je uzela moju kutiju s mojoj hranom i ponudila je - rekao je Darijan.
Ja ovu ženu volim, nek misli ceo svet da sam ljiga - rekao je Darijan.
Ako kaže da me voli, neka iznese detalje - rekla je Miljana.
Kako to odjednom sada ja nju ne volim - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam neku nadu da bi mogli da se vidimo napoljuu - rekao je Darijan.
Kako možeš da voliš Miljanu - upitao je Darijan.
Nije nestalo, ko je rekao da je nestalo? Imam emocije, ovo je boleština, stvari koje radi nisu okej. Ja neću da ogvorim detalje jer nije zaslužila, svi će skočiti da je napadaju - rekao je Darijan.
Posle odnosa sa Snežom bio je u ozbiljnoj depresiji, posle toga dsa Anđelom koja ga je odje*ala. Smatraju ga ozbiljnim degenerikom, u Odabranima se plaši da ode sa Miljanom da puši cigare - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

OdlIčna sam bila dok sam mu davala svoje obroke, a ostavio me je iz meni nepoznatih razloga - rekla je Miljana.
Stvarno si bila odličlna srećo - rekao je Darijan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.