AKTUELNO

Predstavnici takozvane koalicije "Srbija protiv nasilja" na čelu sa Draganom Đilasom nastavljaju, uz podršku tajkunskih medija, političku operaciju "Zabraniti Vučića"!

Tako je Biro za društvena istraživanja (BIRODI) zatražio da Regulatorno telo za elektronske medije (REM), pokrene postupak protiv TV Prva samo zato što je intervjuisala predsednika Srbije Aleksandra Vučića!?

- BIRODI traži da REM u skladu sa članom 31 Zakona o elektronskim medijima pokrene postupak protiv televizije Prva, na kojoj je tokom intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prekršen Pravilnik o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih uslova. Kako BIRODI navodi u saopštenju, prekršen je Pravlinik o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih uslova u članovima 4 – potpuno, istinito i blagovremeno informisanje, 8 – pravilo druge strane i 27 koji se tiče govora mržnje - brže-bolje je objavio jedan tajkunski medij.

Pre ovoga, zabranu predsedniku države da se bavi politikom zahtevao je u Strazburu i funkcioner đilasovske koalicije Đorđe Stanković.

To je ozvaničeno i zahtevima takozvanog Proglasa, o čemu je pričao i sam Vučić.

Vi svi znate da su ovu budalaštinu pisali zbog tačke 3, da lista ne sme da se zove Aleksandar Vučić. Onaj stručnjak s Pravnog fakulteta, neka kaže koliku platu ima u bednoj Srbiji. Je l' njima Đilas još 2012. vodio sve liste, a bio predsednički kandidat. Đilas i Šolak čak i na sportskim kanalima sprovode propagandu protiv Vučića. Nisu oni videli Evropski parlament, ali njih niko nije ništa pitao, nego su im organizovali panel. Bilo je njih dvoje koji su ih slušali i to je to -rekao je predsednik Vučić.