AKTUELNO

Već pet dana nema novih informacija o nestanku Miroslava Gavazovića (40) iz Doljevca. Prema rečima njegove supruge Amande Usainović, Miroslav je nestao u petak 26. aprila u blizini sela Klisura, pored Južne Morave, kada je pokušao da pregazi reku kako bi skratio put do kuće.

Miroslav je pozvao suprugu telefonom i obavestio je da ulazi u Moravu s namerom da je pregazi, ističući da je voda jako hladna. Taj poziv je upućen malo posle 12 časova, nakon čega mu se gubi svaki trag. Supruga je pokušala da ga pozove pet minuta kasnije, ali je Miroslav bio nedostupan na telefon.

Potraga i apel

Nestanak je ubrzo prijavljen policiji, a u potragu su se uputili porodica, prijatelji, kao i nadležne službe Sektora za vanredne situacije i ostali pripadnici policije. Miroslav Gavazović je radnik Javno-komunalnog preduzeća, u kojem predano radi već sedam godina, i otac je devetoro dece. Supruga i sin nestalog Miroslava, Vladica Gavazović, ističu da za sada nema nikakvih dodatnih informacija, ni pomaka u potrazi. Takođe, apeluju na nadležne službe da se u potragu uključe i ronioci, s obzirom na to da porodica sumnja na utapanje.

Potvrda policije

Iz Policijske uprave u Nišu potvrđeno je da se traga za Miroslavom Gavazovićem, dok se za sada nisu pojavile nove informacije o njegovom nestanku.

Ovo je situacija koja zabrinjava celu zajednicu, a nadamo se da će Miroslav biti pronađen i da će se okolnosti njegovog nestanka razjasniti što je pre moguće.