AKTUELNO

Nakon što je Asmin Durdžić otkrio posle dva meseca da se na porno snimku koji je objavljen ne nalazi Sita Ahmić, njih dvoje opet vode medijski rat jer ga je Sita nazvala lažovom i čovekom koji se bori za kadar.

S obzirom da Asmin na sve načine pokušava da ukalja čast i obraz sestre svoje bivše žene Aneli Ahmić, on je sada objavio snimke razgovora na svom Instagram storiju na kojima kako sam kaže razgovara sa Sitinim mužem Nikicom.

Foto: Instagram.com, Pink.rs, Privatna arhiva

Asmin je prvo objavio da je Sita prodala auto koji je on kupio od 55 hiljada evra, za 7000 evra, a da je to potvrdio čovek sa kojim razgovara na snimku.

Foto: Instagram.com

Prenosimo vam detalje razgovora Asmina i čoveka za kojeg je Asmin rekao da je Nikica, Sitin muž gde javno prozivaju Situ i tvrde da je ona vređala Nikicu, svoju majku Jasnu i Nikicinu ćerku.

Meni je smešno, video si šta je Sita govorila da meni Stanija brani da vidim Noru, pa ona je branila tebi da vidiš tvoje dete. Je l ona tebe nagovarala da me pljuješ? - rekao je Asmin u pozivu.
Slušaj me, ona je meni pravila haos, ja sam dao izjavu samo da imam mir, ali sam znao u kojoj meri da nju zadvoljim minimum. Čovek nekada treba i lagati da bi imao mir kod kuće - rekao je drugi glas za koji Asmin tvrdi da je Nikica, Sitin muž.

Foto: Instagram.com

Je l se sećaš kada smo radili onu kuću kada je Sita napala Jasnu da je imala se*s sa tobom? - upitao je Asmin.
Izbacila je mene, a onda i nju. Ona je meni govorila da mi je majka ku*va, da se raspadnem od raka, da mi ćerku je*u za pare jer nisam hteo nešto da uradim za nju, a tu je bila Jasna. Ona je pravila scene da sam je tukao, ona je plakala, glumila i zvala policiju da prijavi nasilje. Jedan je bio sa njom policajac, a jedan sa mnom, te je Jasna došla i rekla da ona sve laže, ona je mene branila, i tako me je spasila i ona i Aneli. Policajci nakon toga otišli, a ona je napala Jasnu i rekla joj kao šta ona mene štiti, da je ku*va, da je je je*em, sigurno zbog toga - govorio je glas za kojeg Asmin kaže da je Nikica.

Foto: Instagram.com

Detaljnije u nastavku.

Video: Instagram.com/alibaba_durdzic

Autor: pink.rs