AKTUELNO

Opleli!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.Sledeći na redu da nominuju su Samir Ramović, Danka Grujić, Darjan Radomirović, Slađa Bošković i Žana Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Lakića davno je opisan ovde kao ober slinavko, spreman je ovde da podbode i da vređa ljude zbog rijalitija, smatram da između njega i Lejdi ne postoje emocije ali da on potencira tu priču. On je ovde zbog zarade i želi da ostane što duže, mislim da nije loš ćovek van rijalitija. Što se tiče Lejdi, draga mi je, malo smo se svađali zbog Milene i nemam šta drugo da joj kažem, smatram da nije lepo da ti udaraju na majčinstvo, šaljem Lakića -rekao je Samir.
Meni su ovo dve jako drage osobe, Lejdi i ja nikad nismo imali sukob, smatram da si jako dobar prijatelj i da čuvaš tajne, jedino što joj zameram je što se iskaljuje kad je besna, što se tiče Lakića on je jako dobar drug, on sve radi kako misli da treba, jedino što je meni zasmetalo jeste istresanje na mene i smatram sve najlepše o tebi, poslaću Lakića -rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni oni izgledaju kao da se Lejdi primila a kao da se Lakić prima, on je obavio razgovor sa ženom o pre,jubi i verovatno joj je nagovestio na igrice. Lakića ne mogu da opišem jer ne mogu da znam ko je on, rešio je da učestvuje na čudan način ovde, da ga gledam stalno ne bi mi se dopao kao lik, sačuvaću Lejdi Di -rekao je Darjan.
Lakić je jedan veliki folirant, kad pričaš sa mnom sa strane totalno drugi lik a onda za stolom me izvređaš, mislim da je ološ i to je to, što se tiče Lejdi neka mi je previše naporna ali u suštini mogu da pričam sa tobom šta hoću, tako da šaljem Lakića -rekla je Slađa.
Krenuću od Lakića imamo korektan odnos, nervira me što prašta stvari koje se ne praštaju, poštujem što se bori za svoju ženu i decu i super izgleda za svoje godine, ti i ja nismo imali ni jedan konflikt. Što se tiče Dragane imali smo konflikte i ne dopada mi se kao ličnosst, izvređala si me masu puta, jako si kontradiktorna i mimo stola me više ne provociraš, tako da šaljem Draganu naravno -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nasatvku...

Autor: N.Š