AKTUELNO

Žestoko!

U toku su Nominacije. Takmičari večeras biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč  Pablu.

Dve meni drage osobe su ovde. Sa Lakićem se družim, gotivan si mi lik, a tvoj odnos sa Lejdi, ne pije vodu, vi ste drugari i to je to. Lejdi i ja smo super, ostavljam Lakića - rekao je Pablo.
Pošto su dva loša čoveka nominovana. Vidi se da je Stanislav zamerio što ga nije stavio sa Mionom u izolaciju - rekla jej Sneža pa je pročitala pesmu i nominovala Lakića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Lejdi, ona i ja imamo dobar odnos, Moram da kažem da sam ja videla da ste se ti i MUnja poljubili u odabranima - rekla je JOvana.
NIje, on je mene poljubio, iako ja to nisam htela - rekla je Lejdi.
Ja smatram da je bilo nešto između vas, ja vidim da on tebi dobacuje i da te muva iako je sa Stefani. Što se tiče tebe i Lakića tu nema ništa, vi se družite, a Lakiću ovo imponuje jer je u centru pažnje. Ostavljam Lejid - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene lično dve najveće ljige u kući, još ovaj vaš odnos, kakav je da je, zabole me, našli ste se. Lakićć bi prodao sve za kadar. - rekao je Uroš
Lejsi je sjajan lik, a Lakić je folirant, moram da kažem da oni pravi igrač, šaljem tebe - reklao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.