AKTUELNO

Puklo drugarstvo!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Marija Malivuk, Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakića znam več desetak godina, imala sam opre lepo mišljenje o njemu, mislim da je ničiji prijatelj i da bi sve uradio za rijaliti, znam da je bio loš brat svojoj sestri, mislim da samo gleda svoje du*e i da ga depilira pa šalje muškarcima to sve. Nije mu se isplatilo to na početku ali se itekako igra sa Lejdi, nikad mu neću oprostiti reči koje si mi izgovorio. Što se tiče Lejdi mislim da sam jedina u kući koja je izdržala svađe do kraja, sad imamo normalnu komunikaciju, tako da šaljem Lakića -rekla je Malivuk.
Saznala sam da je Ša nominovao mene i Anđelu, ako je to istina onda ću napraviti haos -rekla je Bojana.
Kada mi neko vređa mrtvo dete naravno da ću da ga nominujem, ti si jedna bolesnica ozbiljna i treba ti lečenje. A ti Bojana si se pomirila sa Anđelom jer si se us*ala od zatvora -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije Lakić uvek zna sa mnom na čemu je ali nekako mi se stalno transformiše i ne mogu da ga shvatim ozbiljno, mislim da je broj 1 pušač u eliti. Ja shvatam da je za njega ovo igra i zato me ne zanima. Što se tiče Lejdi jako je gotivim i mislim da nema ništa kvarno u sebi, tako da šaljem Lakića -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š