AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Borislav Terzić Terza, Milica Veličković, Nenad Macanović Bebica, Tedoora Delić i Nemanja Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje su mi drago osobe, imao sam sa Lejdi svađu ali sam joj se izvinio, nastavili su da se družei ja tu ne vidim ništa blisko, Lakić voli da se šali i igra, ko uđe sa Lejdi u svađu taj je nadrljao jer si naporna, sa Lakićem imam supaer odnos, igrali smo fudbal. Smatram da bi sve uradio zbog rijalitija ali ga volim i ostaviću njega -rekao je Terza.
Lakić jedna podmukla osoba ali meni jako draga, on retko iskazuje mišljenje ali mene nikad nije vređao. Što se tiče Dragane nilskog konja, ona je totalni mentol upaljena na rijaliti. Pokazala je svoje lice na podeli budžeta, daje sam sebi nadimak, srami se svog imena, pravi se fina a ustvari nije ni malo. Sa Munjom se pokrivala ispod pokrivača, ne verujem da je Coka ljubomorna na ovu spodobu, verujem da je zaljubljena i u Terzu i Uroša, ostaviću Lakića -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih imamo super odnos. Lakić je prema pojedinim osobama ovde prevrtljiv i uvek zastupa stranu koja je trenutno najaktuelnija. Lejdi i ja imamo super komunikaciju, vrlo često sam suprotnog mišljenja od nje, totalno mi je nezanimljiva ali mislim da je dobra osoba, tako da ostavljam Lejdi -rekao je Bebica.
Počeću od Lakića smatram da je prema meni iskren ovde i uvek se predstavlja ljudima kako ljudi žele da ga vide, aspolutno ga razumem u svakoj situaciji, a što se tiče njegove supruge, ona je samouverena devojka i mislim da mu veruje ali da sam na njenom mestu meni to ne bi prijalo, što se tiče Lejdi nismo se nešto gotivile na početku, ume nekad da mi bude iritantna, ona je smatrala da sam ja uvek bila kriva tako da je dobro uticala na naš odnos, mislim da ume da bude objektivna tako da šaljem nju u izolaciju -rekla je Teodora.
Meni je Lejdi gotivna i kul, verujem da je privržena majka, nekad zna da se zakači za ljude, što se tiče ćelavog dede ja njega mnogo gotivim i mislim da njegova žena ne sumnja u njega, ja ne vidim ništa između njih i to je to, šaljem Lejdi -rekao je Gačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š