AKTUELNO

Šok!

U toku su Nominacije. Takmičari večeras biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Lepom Mići koji je komentarisao odnos Lejdi i Lakića

Krećem od Lejdi njeno ime koje asocira na jednu damu koju sam ja video užiov davnih godina. Ja sam stao uz nju više puta: imali smo sukobe, čuo sam da je plakala zbog mene, ali to je nešto drugo. Došli smo uvreme gde se nepoštuju godine - rekao je Mića pa je Lejdi ustala kako bi otkrila što ja zamerila sa MIćon.
Ja ne ulazim u sukobe sa MIćom jer ja imam stav, a jada imam stav, koji nije kao njegov, on kreće da me vređa- rekla je Lejdi dok je Marinković dobacivao.
Ona je meni rekla da laprdam, ja ću joj je*ati mater zbog toga - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi je bila u kombinaciji sa Munjezom, a navodno ima dečka i informacije o Aniti i Matoroj, a šeta sa likom koji je oženjen. Zaljubila se, ona ne zna gde udara, njoj su oči pune suza, Ona se ljubila sa Zolom za jedno pivo - rekao je MIća.
To je laž - rekla je Lejdi.
NIje, istina je - vikao je Mića koji je podsetio da je Lejdi šetala sa oženjenim čovekom.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem za Lakića da ne bira srednstva kada želki da bude dominantan. Mislim da je neke stvari oprostio , mislim da jednostavno njegovi odnosi i druženja nisu iskreni. Ostavljam Lakića - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.