AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Uroš Stanić,

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdraviću Coku na početku i reći ću da se drži i da bude jaka i da se ne obazire na komentare ljudi. Lakić je jedan folirant i dupljak, loš čovek, prevrtljiv je. Jedno veče mi kaže da sam super onda me popljuje, ušao je na kvarno ovde, pokazao je u sukobu sa Kačavendom da nema muda, sad joj se uvlači i titra, time je pokazao da nije neki muškarac. Mislim da je sa Ivanom dogovorena svađa. Što se tiče odnosa sa Cokom treba da ga bude sramota, ona se bori za egzisteniciju, govori ko je ona sad, zgrožen sam tvojim ponašanjem, treba da se odvojiš od Lejdi ali ti se i dalje družiš sa njom, ja sam sad potrešen ovim njegovim komentarima. Ona ti je žena koja ti je rodila dete
Mene je baš briga za nju i ne zanima me naše dete -rekao je ironično Lakić.
Vraća se familija lepo, ja sam presrećan zbog Aneli i Janjuša, evo idem da ih zagrlim, ja sam presrećan zbog njihovog pomirenja. Da se vratimo na nominaciju, Lakić je pokazao ko je i šta je preljubnik jedan običan. Lejdi i ja smo na idi mi dođi mi, jako je inteligentna i otresita, sa mnogim igračima je bila i hvatala fore za rijaliti, mislim da joj ne treba ovo sa Lakićem, pogotovo jer ima porodicu kući i malo si me time razočarala. Tako da šaljem Lakića -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi mi nikad nije pričala za Lakića, samo mi je pričala o Munji za neke stvari, to mogu da kažem. Ali ne želim mnogo da pričam o tim nekim stvarima -rekla je Matora.
Ja sam sve sa Danijelom završila i tu nije bilo ničega, on je bio na pauzi sa Stefani i tu su se desile neke stvari, on je mene muvao za Veliki petak ali ja ne znam u kakvom su odnosu sada.
Ajde sad reci šta se desilo klošaru, nemoj da ćutiš -rekla je Stefani
Lakić je vrlo iskusan u svemu a i Coka vrlo dobro zna znanje i da veruje Lakiću ali će opet malo da zagolica narod kako bi se pričalo o tome, ipak su to stari rijaliti igrači, mislim da je ovo jeftina rijaliti fora i da su čekali samo da se ovo pokrene, ovo je prešlu granicu i za mene lično tu nema ništa. Što se tiče Lejdi drago mi je što smo tolerantne i nalazimo kompromise, nekada mi deluje usiljeno, tako da šaljem Lakića. -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š