AKTUELNO

Aktuelna učesnica "Elite", Aneli Ahmić, 2. septembra sve je šokirala u studiju kada je u razgovoru sa Dušicom Jakovljević razotkrila aferu njenog supruga Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević, rijaliti zvezde.

O detaljima ove afere, Aneli Ahmić je govorila tokom svog učešća u rijalitiju, te je povrh svega toga, shvatila da gaji simpatije prema Marku Janjuševiću Janjušu, bivšem dečku Maje Marinković.

Naime, tokom svađa i rasprava Aneli i Janjuša, Ahmićeva je često znala da potkači košarkaša preko Maje ili da je pak, samo spomene i prebaci, te se Marinkovićeva pojavila na vratima Bele kuće. Otkako je kročila na imanje, više ništa nije isto i sukobi Maje i Aneli ne prestaju.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Marinkovićeva se pojavila u emisiji "Amidži šou" zajedno sa Stanijom Dobrojević, gde su otkrile da su se izmirile posle Majine veze sa Markom Markovićem, te je Marinkovićeva od kako je ušla, zauzela stranu svoje drugarice, rijaliti zvezde.

Foto: Pink.rs

Njihovi sukobi za crnim stolom postajali su sve žešći i žešći, a teške reči i uvrede su se samo nizale u jedan veliki niz, koji je trenutno stišan, ali se samo čeka kada će da bukne.

Sada, za vaskršnji editorijal portala Pink.rs, Maja i Aneli pozirale su zajedno, ali je u jednom momentu, iz šale, Ahmićeva uhvatila za kosu, te su tako i pozirale.

Foto: Pink.rs

Nisu izuzele ni svoje osmehe, a da li će do kraja uspeti da izglade odnose, ostaje nam da ispratimo, ali ono što je sigurno, jeste da će Vaskrs provesti u totalno zategnutim odnosima.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Ž.